cancerborjantillslutet.blogg.se

Min stora kärlek och mannen i mitt liv, har drabbats av det värsta - en obotlig och aggressiv hjärntumör (Glioblastom multiforma, grad 4). Denna blogg kommer att handla om mig, antagligen blir den inte så positiv, men det blir min "ventil" - i en vardag som tagit en drastisk vändning. Tillägg: Den 4/6-2019, vid klockan 16 på eftermiddagen, så somnade mitt livs kärlek in. Lugnt och stillsamt med mig och barnen närvarande. Efter 400 dagars kamp mot sjukdomen, så orkade hans kropp inte mer.

När man inte vet hur man ska göra

Publicerad 2020-01-24 23:19:01 i Allmänt,

Jag försöker verkligen vara en bra mamma, men det är så JÄVLA SVÅRT ibland.
Hela tiden avvägningen var gränsen går när man säger nej....den konstanta rädslan för att dottern ska slå bakut. Hon har betydligt generösare regler än vad sonen hade, men det räcker ändå inte för hennes del.
Ikväll har vi haft en 30 minuter lång sms konversation, där jag hade satt en tid när hon skulle vara hemma (hon var i stan med vänner). Självklart så blev det en diskussion, där hon vill komma hem senare (och jag tycker jag är generös med tiden). 
 
Har haft en skitkväll redan innan, och gråtit flera ggr för att jag har tänkt på Uffe...och så detta tjafs med dottern ovanpå det.....
Varför kan inte livet bara få flyta på, problemfritt, ett tag???
Hade sån lust att åka in till stan och gå omkring där de brukar vara, och leta rätt på henne, ta henne i örat och släpa hem henne och sedan ta busskortet ifrån henne. Man får en massa primitiva känslor kan jag säga, och dom bygger på maktlöshet, ilska, rädsla och en massa annat....
 
FAN OCKSÅ!!

Om

Min profilbild

Mrs Ordinary

Gift med Ulf, som jag träffade 1988 i ett stall. Han var medryttare på en häst, jag tävlade en annan häst åt en vän, och ganska snart sa det klick. Efter 6 månader flyttade vi ihop, förlovade oss och köpte en häst. 1991 gifte vi oss, jag var nästan 22 och Uffe 28. 1998 kom sonen Pontus och 2004 dottern Elin. Hästar och ridning har jag hållit på med sedan 1975. Tävlat mestadels dressyr, även lite hoppning, men även provat på både fälttävlan och distansritt. Rider inte längre, men det gör dottern. Även sonen var aktiv i 10 år. Har ett stort intresse för matlagning, och är periodare när det kommer till bakning. Bor i en äldre tegelvilla i Tungelsta (mellan Sthlm och Nynäshamn). Arbetar på expeditionen på en låg- och mellanstadieskola. Uppdatering: den 4/6-2019, vid klockan 16 på eftermiddagen, så somnade mitt livs kärlek in. Lugnt och stillsamt med mig och barnen närvarande. Efter 400 dagars kamp mot sjukdomen, så orkade hans kropp inte mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela