cancerborjantillslutet.blogg.se

Min stora kärlek och mannen i mitt liv, har drabbats av det värsta - en obotlig och aggressiv hjärntumör (Glioblastom multiforma, grad 4). Denna blogg kommer att handla om mig, antagligen blir den inte så positiv, men det blir min "ventil" - i en vardag som tagit en drastisk vändning. Tillägg: Den 4/6-2019, vid klockan 16 på eftermiddagen, så somnade mitt livs kärlek in. Lugnt och stillsamt med mig och barnen närvarande. Efter 400 dagars kamp mot sjukdomen, så orkade hans kropp inte mer.

En ”ledig” dag

Publicerad 2019-02-28 00:25:23 i Allmänt,

Idag blev det närståendepenning hela dagen. Förstår, efter att ha pratat m flera personer, att det är klokt att plocka ut dom. 
Och jag behöver verkligen tiden...dels går det mkt mer tid att sköta hem & hushåll numera, eftersom jag gör i princip allt själv (barnen hjälper absolut till, men kanske inte så mkt som jag skulle önska), dels tar det mkt tid m alla dessa kontakter m F-kassan, sjukhus, ASIH, kurator, färdtjänst, bostadsanpassning, arbetsterapeut mm. 
Och - icke att förglömma - att handla Uffes specialkost, tar tid i sig - och sedan ska jag dessutom fundera ut- och laga den maten, vid sidan av det jag lagar till mig och barnen - det tar TID😖 
För den som undrar om inte vi alla kan äta Uffes mat....njae...den är inte supergod, och dottern har haft en viss ätproblematik tidigare så jag tar inga risker!
(Idag fick hans linspasta med vegansk köttfärssås...Just idag tror jag maten vi andra åt, var lika "illa". Pasta m valnötspesto...den fick en besk bismak 🤢)
(null)
Såhär såg hans frukost ut i morse, mjukt/hårt glutenfritt bröd, veganost, avocado, bovetegröt m pumpakärnor, linfrö o blåbär samt en vetegräs/spirulina shot och diverse mediciner. 

Idag skulle även dottern tävla hoppning på ridskolan. Uffes högerben spökade så han vågade inte åka med (blir så jättejobbigt om det slutar funka), så sonen var så gullig att vara sin fars "stand-in". 
Hon red en häst som heter Joppe, och jag tyckte dom var jätteduktiga men Elin var (som vanligt) inte helt nöjd. 

(null)
Inte Elin och Joppe, men väl Uffe på våran dåvarande, helt underbara häst, Cheboldt (Pelle), under en tävling i fälttävlan vid Mälarhöjdens Ridklubb för mååånga år sedan❤️

Hann en sväng till gymmet också - äntligen. Handleden uppskattar inte påfrestningar ännu, så det blev ett benpass. 

(null)
Snälla Majsan har lånat ut en motionscykel så att Uffe kan träna hemma 😘

Vid 16 så kom en kurator från ASIH hem till oss och pratade m hela familjen. Ingen i familjen känner dock ngt större behov av att prata m ngn utomstående just för tillfället. Det behovet kanske kommer senare, då får vi ta tag i det då. 

CANCER - GO FUCK YOURSELF!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela