cancerborjantillslutet.blogg.se

Min stora kärlek och mannen i mitt liv, har drabbats av det värsta - en obotlig och aggressiv hjärntumör (Glioblastom multiforma, grad 4). Denna blogg kommer att handla om mig, antagligen blir den inte så positiv, men det blir min "ventil" - i en vardag som tagit en drastisk vändning. Tillägg: Den 4/6-2019, vid klockan 16 på eftermiddagen, så somnade mitt livs kärlek in. Lugnt och stillsamt med mig och barnen närvarande. Efter 400 dagars kamp mot sjukdomen, så orkade hans kropp inte mer.

Pridetåg & rikspuckon

Publicerad 2023-08-04 21:05:12 i Allmänt,

Varför inte bjuda på lite mer upprörda & märkliga meddelanden från män, såhär en fredagskväll?
Sista dagen på semestern.....på måndag är det dags att kliva in i ekorrhjulet igen - och NEJ - ser faktiskt inte fram emot det (annat än att få träffa alla härliga kollegor igen såklart).
 
Nu laddar jag för att njuta av Pridetåget i morgon. Håller en tumme för att vädergudarna håller sig i skinnet. Självklart är naglarna pimpade efter temat😅
 
 
 
 
Humor ÄR viktigt....som kvinna på dejtingsajter blir man dock sjukt trött på den här typen av "roliga" meddelanden....
 
Man MÅSTE inte dela sin livshistoria i första meddelandet.....att sedan i princip avkräva ett svar, för att man inte kan ta ett nej....det får definitivt motsatt effekt för min del.
 
 
Man KAN tycka att jag är elak i mina svar (när jag svarar), men ni (ni som inte är på dejtingsajter), fattar inte hur många som skiter fullständigt i att läsa ens profiltext. Jag tycker det är respektlöst. Många blir dessutom sura när man påtalar att de inte läst texten och att de faller utanför ramen för mina önskemål.....(som inte är SÅ avancerade....typ minst 1.77, inte rökare, samt ett hyggligt relevant åldersspann och boendes i Sthlm området)
 
 
.....som sagt var....
 
Sedan finns det dom som har ett riktigt stort ego..... Han ser definitivt bra ut, det värsta är att hans beteende tyder på att han är sjukt medveten om det (inte första gången han skriver), vilket - i mina ögon - gör honom både oattraktiv och ointressant.
 
Ändå ganska skönt att de visar sitt rätta ansikte i ett tidigt stadie.
 
 
Svarar man inte snabbt, blir det sura miner....hahaha
 
 
Avdelningen fullständigt ointressant information!!!
 
Samma avdelning som mannen ovan. Den här verkar dock lite osäker på sin sexualitet då han verkar söka efter en man...🤔
 
????
 
 
Jag är oartig, och du känner dig dum......
Allt detta för att jag inte svarade OMGÅENDE på ett meddelande. Som sagt - skönt ändå att de visar sin rätta nuna i ett tidigt skede.
 
 
Trevlig helg på er och
 
KRAMA LIVET💜
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela